Bună!  Suntem Ștefania și Gheorghe, două persoane tinere cu pasiune pentru creativitate – creativitatea ne face fericiți! Așadar, a luat nastere firma noastră EFA Living Concept, o afacere de familie specializată în domeniul producției de mobilier.

    Credem cu adevărat în puterea transformatoare a ilustrației și a designului și în capacitatea lor de a simplifica comunicarea, de a înălța experiențe și de a inspira oameni.

    Un design reușit al mobilierului și parcurgerea întregului proces de producție cu multă pasiune, reprezintă calea sigură către mobilierul tău mult dorit.

    EFA este o firmă producătoare  de mobilier  la comandă din România care oferă o colecție unică de mobilier datorită design-ului conceput pentru fiecare client în parte.

     Misiunea noastră este de a crea mobilier care să îți ofere confort în viața de zi cu zi și care să îți satisfacă gustul și stilul. Cunoașterea la zi a standardelor, a produselor și a cerințelor, menține echipa EFA în fruntea jocului.

De ce să ne alegi?

Concept personalizat

Mobilierul EFA Living Concept reflectă personalitatea fiecărui client de la vizualizarea conceptelor până la ultimele detalii.

Funcționalitate și aspect

Rezultatul final este un design excepțional care vă servește atât funcțional, cât și estetic.

Add to cart